DTS Kangoeroe

De Kangoeroe Klup Bij de jongste korfballers was het afgelopen jaar letterlijk en figuurlijk veel beweging. 1 van de Kangoeroe's van vorig seizoen stroomde door naar de F-jes en enkele Kangoeroe's stapten over naar voetbal of gymnastiek. Zo kwam het dat we enkele maanden trainden met een vast klein groepje van 5 à 6 Kangoeroe's. In de zaal kwam daar verandering in: ineens sprongen er 12 Kangoeroetjes door de zaal!
Op het Kangoeroe evenement in Drachten afgelopen januari waren we als DTS goed vertegenwoordigd met 7 Kangoeroe's! De kinderen vonden de spelletjes erg leuk en voor Annemarie en Berber gaf het weer veel inspiratie voor de trainingen in Surhuizum.
Niet alleen qua leden, ook qua materiaal hebben we uitbreiding gehad. De Kangoeroe Klup van DTS is nu de trotse eigenaar van twee zeer lage, verstelbare korfbalpalen en een grote rode Kangoeroe Korf! Als de doelpunten nu niet vallen... Daarnaast zijn shirtjes besteld die de Kangoeroe´s aan kunnen naar evenementen, zodat ze altijd herkenbaar zijn. Bestuur, bedankt!
Als afsluiting van het zaalseizoen zijn we met alle Kangoeroe's naar Bombi geweest, die daar heerlijk hebben gespeeld.
Op het veld gaan we enthousiast weer verder en wel op de volgende dagen:

2 april, 16 april, 23 april, 7 mei en 21 mei. Op het veld beginnen de trainingen om 10.00 uur.

                                                               Vrolijke groeten, Annemarie, Berber en alle Kangoeroe's

@

DTS Sponsoren

  • Siersmederij-Rijpma
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis
  • Hoekstra & Westra Totaalbouw

DTS Twitters & Tweets