Ga naar de inhoud

Sponsoring - algemeen

Met veel plezier presenteert de sponsorcommissie van korfbalvereniging DTS zich. Deze informatie heeft als doel u als (toekomstig) sponsor een indruk te geven van onze bloeiende vereniging. De sponsorcommissie is een deel van onze vereniging, de commissie heeft als taak sponsors te werven en contacten daarmee te onderhouden.

Op de site vind u een overzicht van de mogelijkheden, de map en de commissie kan u meer detail informatie verschaffen.

Mogelijkheden van sponsoring:

  • Shirt sponsoring;
  • Reclamebord sponsoring;
  • Clubblad sponsor;
  • Zaalkrant sponsoring;
  • Wedstrijdbal sponsoring;
  • Club van 25 Euro;

Sponsoring in een combinatie van deze mogelijkheden.

Voor verdere informatie of afspraken. Kunt u contact opnemen met één van de volgende personen:

  • Sjoerd tel. 0512 842591
  • Janko tel. 0512 360635

Shirtsponsor

Korfbalvereniging DTS heeft momenteel 3 senioren teams die in competitie verband spelen. Elk team heeft een eigen sponsor, de naam van de sponsor is gedrukt op het shirt en trainingspak. De vergoeding voor deze sponsoring varieert per team en gaat in overleg. Dit geldt ook voor de contractsduur. Verder bestaan er nog mogelijkheden voor sponsoring bij de jeugd, momenteel wordt een deel van de jeugd gesponsord. Ook hiervoor geldt dat de vergoeding en de contractsduur in overleg gaan. Shirtsponsoring is al mogelijk vanaf  € 250 per jaar.

Reclameborden

Het is ook mogelijk om uw bedrijfsnaam langs de velden in Surhuizum te laten verschijnen. Het gaat hier om een bord van 1,5 meter lang (of een veelvoud daarvan), die geplaatst wordt langs het veld. De vereniging levert en plaatst de borden. Kosten hiervoor bedragen € 100 per jaar.

Adverteren in 'De Schakel' en 'De DTS-Flits'

‘De Schakel’ is het clubblad van korfbalvereniging DTS en komt 7 keer per jaar uit en wordt verspreid onder alle leden, sponsoren en donateurs. ‘De DTS-Flits’ is het programmaboekje dat tijdens het zaalseizoen wordt uitgebracht. Het boekje wordt uitgereikt aan alle toeschouwers en spelers voor elke thuiswedstrijd van DTS. Het boekje verschijnt 7 keer per seizoen. Sponsoring in deze bladen is al mogelijk vanaf € 25 per jaar.

Club van 25 euro

Het is ook mogelijk om lid te worden van de club van 25 Euro. Het grootste deel van de leden zijn particulieren, maar er zijn ook een aantal bedrijven lid. Tegen betaling van € 25 per seizoen, komt de naam van uw bedrijf in “De Praetkoer” (de DTS-kantine) te hangen en krijgt u een welkomstgeschenk. Ook wordt er één keer in de twee jaar een feest georganiseerd voor al deze leden. De Club van 25 Euro zorgt ervoor dat de grote club eens iets extra’s kan doen!

Balsponsor

Om uw bedrijfsnaam een keer vol in het oog en/of oren te laten zien/klinken, is het mogelijk een wedstrijd van het 1e team van DTS te sponsoren. U biedt de vereniging dan een bal aan. Tijdens zaalwedstrijden wordt dan uw naam omgeroepen, uw bedrijfsnaam wordt vermeld in de “DTS-Flits” en uw naam wordt vermeld bij het wedstrijd verslag op de internetsite van kv DTS, Surhuizumonline.nl en in het regionale huis aan huis bladen “de Feanster”. De Feanster krant wordt met een oplage van 22.000 stuks iedere woensdag verspreid in Surhuisterveen e.o. Kosten hiervoor zijn € 50 per wedstrijd.

Sponsorpakketten

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u de naam van uw onderneming graag op meerdere manieren aan onze vereniging wilt verbinden. Als mensen de naam van uw onderneming op meerdere plaatsen zien staan dan verhoogt dit de naamsbekendheid. Een ongeschreven wet in de reclame is herhaling, zeker bij media waar vele organisaties aan de ogen van de consument voorbij flitsen. Hoe vaker een naam, logo of slogan van een bedrijf de ogen of oren van de mensen beïnvloeden, hoe makkelijker de consument de naam, logo of slogan onthoudt.

Om op dit gegeven in te spelen, is het mogelijk een sponsorpakket aan te schaffen. Het pakket (bestaande uit minimaal 2 manieren van sponsoring) is zelf in te delen, de korting is nader te bepalen.

Met deze informatie hebben wij, als sponsorcommissie van kv dts, ons best gedaan om zo kort en krachtig mogelijk u een indruk te geven van onze vereniging en commissie. Maar om de echte “korfbalsfeer” te proeven, nodigen wij u uit om eens een wedstrijd van één van de teams te bezoeken.