DTS Webshop

DTS introduceert, in samenwerking met G&T Sportswear Heerenveen (jakosportkleding.nl), haar eigen webshop. De webshop bevat de speciaal samengestelde kledinglijn voor DTS, waarbij de gehele kledinglijn kan worden voorzien van het DTS clublogo. De kledinglijn is samengesteld voor de jeugdleden en de senioren van de vereniging en hiermee toegankelijk voor een breed publiek. 

Wil jij ook de webshop bezoeken, dan kan dat met de onderstaande link.

Voor de verduidelijking van de site en het proces het volgende:

  • Middels een persoonlijk account kan je overgaan tot het bestellen van de goederen.
  • De betaling verloopt digitaal, waaronder met iDEAL.
  • De goederen kunnen naar je thuisadres worden toegestuurd tegen een vergoeding, maar kunnen ook gratis worden afgeleverd bij Het Broekenhuis te Surhuisterveen.
  • Wanneer je kiest voor het ‘thuis afleveren’ ontvang je via de mail een Track&Trace code waarmee je de levering van de goederen kan volgen. 
  • Wanneer je kiest voor ‘het afhalen bij Het Broekenhuis’ zal je een berichtje ontvangen zodra je het kan ophalen. Op vertoon van de toegezonden orderbevestiging kan je de goederen dan ophalen.

Het adres van Het Broekenhuis is (ook voor uw DTS sportsokken en korfbalrokjes):

De Dellen 16-D

9231 EB Surhuisterveen

Het bestuur van DTS heeft besloten om de gehele korting die wordt gegeven op de kledinglijn direct door te laten vloeien naar de leden, om de toegankelijkheid tot de kledinglijn zo klein mogelijk te houden.