Belangrijke overwinning voor DTS 1

DTS pakt belangrijke punten

DTS speelde zaterdag 10 mei op de thuisbasis tegen Kios’45 uit Sibculo. Na een paar weken rust te hebben gehad, wilde DTS verder waar ze gebleven waren, dus punten pakken.

De Broekenhuis-formatie begon goed aan de wedstrijd. Door een goed opgezette aanval was het Jouke Spoelstra die al snel 2 keer de korf wist te doorboren met een afstandsschot, gevolgd met 2 strafworpen van Annemarie Postma, wat resulteerde in een 4-0 voorsprong. Kios'45 bleef wel mee scoren, maar doelpunten van Jeroen Dijkstra en de gebroeders Spoelstra zorgden voor een ruststand van 7-4.

De tweede helft was het weer DTS die het startsein gaf met een doorloopbal van Annemarie Postma. Met een opgezette “Koen” bal door Berber v/d Veen wist DTS haar voorsprong uit te bouwen naar 9-4. Door het solide spel wat DTS speelde, is er eigenlijk geen moment geweest dat Kios'45 een aansluiting kon vinden, waardoor DTS rustig de wedstrijd kon uitspelen. Doelpunten van Sieuwke Veenema, Jouke Spoelstra en Jeroen Dijkstra zorgden voor een eindstand van 13-10. Ondanks het slechte weer willen wij het publiek bedanken voor het trouwe supporteren.

Volgende week speelt DTS 1 om 15:30 uit tegen Noveas 1.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws