DTS komt aanvallend tekort tegen Harich

DTS komt aanvallend tekort tegen Harich

Na de overwinning tegen Altijd Kwiek reisde DTS voor haar tweede veldwedstrijd af naar Harich.

Harich gaf vanaf het begin van de wedstrijd zowel aanvallend als verdedigend veel druk. In de eerste fase van de wedstrijd ging DTS hier goed mee om. De Broekenhuisformatie opende zelfs de score door middel van een vrije bal. De 1-1 volgde na enkele minuten, eveneens uit een vrije bal. DTS pakte middels een omdraaibal nogmaals de voorsprong, maar moest hierna toezien hoe Harich door twee benutte strafworpen en enkele afstandsschoten uitliep naar een voorsprong van 8-2. Een rake afstander van Gerard Gjaltema bezorgde DTS haar derde doelpunt, maar het was Harich dat de ruststand bepaalde: 9-3.
Na rust scherpte DTS haar verdediging aan. Aanvallend lukte het de Surhuizumers echter niet om een vuist te maken. Hoewel er kansen werden gecreëerd, slaagde DTS er niet in om deze af te ronden. Hoewel Harich de tweede helft maar vier doelpunten maakte, waaronder twee strafworpen, kwam DTS niet verder dan twee doelpunten. Dit betekende dat met een eindstand van 13-5 de punten in Harich bleven.

Volgende week speelt DTS om 15.30 uur thuis tegen Harkema. Voorafgaand aan deze wedstrijd treedt DTS 2 aan tegen Harkema 3.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws