DTS en Invicta delen terecht de punten

DTS en Invicta delen terecht de punten.

Op sportpark Woudlust in Surhuizum stonden zaterdagmiddag DTS en Invicta tegenover elkaar. De voorgaande wedstrijd was het beide teams niet gelukt om punten te halen, dus was het vandaag tijd voor revanche.

De openingsgoal van deze derby kwam op naam van DTS. Aan de andere kant liet Invicta eveneens van afstand haar eerste doelpunt noteren. De eerste helft toonde al vanaf het begin aan dat het een spannende wedstrijd beloofde te worden. In beide aanvalsvakken werd veel van afstand raak geschoten, maar ook andere aanvalssituaties leverden doelpunten op. Invicta wist bij een gelijke stand vaak als eerste te scoren, maar kon in de eerste helft niet verder uitlopen dan twee doelpunten, voordat DTS de aansluiting weer pakte. Vlak voor rust betekenden bepaalde Invicta de stand op 8-10.

Na rust was het Invicta dat de score heropende. De ploeg uit Kollum sloeg een gat van drie doelpunten, maar moest hierna toezien hoe DTS gestaag inliep en weer langszij kwam. Beide ploegen speelden nu op het scherpst van de snede. Invicta wist nog een paar keer op voorsprong te komen, maar DTS liet deze tweede helft het gat niet groter worden. Bij een stand van 16-16 kwam DTS vlak voor tijd op voorsprong, maar een rake afstander van Invicta leverde een eindstand op van 17-17. Beide ploegen mogen dus één punt bijschrijven.

Doelpunten DTS:

Jeroen Dijkstra 4, Enne Jan Spoelstra, Jouke Spoelstra 3, Annemarie Postma 3 (2), Sieuwke Veenema 2, Sytze Hansma, Marleen Boersma beide 1

Doelpunten Invicta:

Arjan Kiewiet 6, Jarich Hiemstra 3 (2), Ruurd Meindertsma, David van Dusschoten 2, Folkje Tjalsma, Sijke de Vries, Wilma Grijpma, Hinke Beets allen 1.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws