DTS verslaat KIOS'45 in eerste thuiswedstrijd

DTS verslaat KIOS'45 in eerste thuiswedstrijd

Op papier zou winst tegen KIOS'45 voor DTS tot de mogelijkheden moeten behoren. Of dit in de praktijk ook zo was, zou de wedstrijd in Surhuisterveen op 29 november uitwijzen.

DTS kende qua afronding een moeizame start. Hoewel er aan de kant van de thuisploeg veel kansen gecreëerd werden, waren het de gasten die middels een afstandsschot en een uitstarter begonnen met een 0-2 voorsprong. DTS pakte het echter snel op en kwam terug naar 3-3. Vanaf dat moment lag het initiatief in de wedstrijd bij de Broekenhuisformatie. KIOS'45 behield echter steeds aansluiting, waardoor gerust werd met een stand van 9-7.

In de tweede helft werd DTS scorend een stuk productiever, terwijl KIOS'45 meer moeite kreeg om de korf te vinden. KIOS'45 kwam nog één keer terug tot 11-8, maar hierna was DTS geen moment meer in gevaar. De voorsprong werd vergroot naar 13-8 en na een strafworp voor KIOS'45 wist DTS zelfs zesmaal op rij te scoren, waardoor de stand op 20-9 kwam. KIOS'45 bleef aanvallen, maar met een eindstand van 22-12 bleven de punten verdiend bij DTS.

Op zaterdag 6 december speelt DTS om 15.15 uur in Almelo tegen Achilles.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws