DTS wint verdiend van Spannum

DTS wint verdiend van Spannum

DTS had in sporthal de Greidhoeke in Easterein aanvankelijk wat moeite om op gang te komen. Na het openingsdoelpunt van tegenstander Spannum vielen de doelpunten de eerste tien minuten om en om. Na een kwartier kwam DTS goed in de wedstrijd en vanaf dat moment had de Broekenhuisformatie het betere van het spel. De aanvallen werden geduldiger en hierdoor efficiënter en de verdediging werd aangescherpt. De voorsprong van 6-7 werd uitgebouwd naar een voorsprong van 6-14.

Na rust bleek Spannum echter scherper uit de kleedkamers te komen dan DTS. Het openingsdoelpunt was wederom voor de thuisploeg, dat in de eerste fase van de tweede helft terug wist te komen tot 11-15. DTS hield echter haar hoofd koel en zorgde van afstand dat er met 12-17 een veiligere voorsprong ontstond. Ook Spannum had nog wat doelpunten achter de hand, maar DTS liet haar tegenstander niet meer dichterbij komen. Met een eindstand van 16-20 gingen de punten verdiend mee naar Surhuizum.

Volgende week zaterdag speelt DTS thuis in de Surventohal tegen Altijd Kwiek. De wedstrijd begint om 19.40 uur, nadat DTS 2 haar wedstrijd tegen Flamingo's 3 gespeeld heeft.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws