DTS begint tweede helft veldseizoen met zege op Altijd Kwiek

DTS begint tweede helft veldseizoen met zege op Altijd Kwiek

De laatste zaalwedstrijd ging DTS in Gorredijk hard onderuit tegen Altijd Kwiek. Deze eerste wedstrijd op het veld bood voor de Surhuizumers een uitstekende gelegenheid om dit recht te zetten. Op het mooie kunstgrasveld in de Veenhoop hadden beide ploegen echter last van wind en regen, waardoor het een weinig doelpuntrijke wedstrijd werd.

De openingstreffer kwam op naam van Enne Jan Spoelstra. De Broekenhuisformatie hield hierna door doelpunten steeds de voorsprong, maar liet Altijd Kwiek een paar keer terugkomen tot een verschil van één punt. Hoewel DTS meer geduld in de aanvallen had en veel kansen creëerde, was de winst met een ruststand van 3-5 nog niet een voldongen feit.

Ook in de tweede helft bleven de doelpunten duur. DTS bleef echter scherp verdedigen en geduldig aanvallen. Hoewel de Broekenhuisformatie er niet in slaagde de voorsprong veel verder te vergroten, lukte het Altijd Kwiek niet om de aansluiting weer te vinden. Het verschil tussen beide ploegen bleef gedurende de tweede helft steeds twee punten. Aan het eind van de wedstrijd vermeldde het scorebord 10 doelpunten voor DTS, waar de thuisploeg op 7 bleef steken. Een verdiende overwinning voor DTS.

Zaterdag 4 april speelt DTS in Surhuizum tegen Harich. Deze wedstrijd begint om 15.30 uur. Aansluitend spelen DTS 2 en Harich 3 hun wedstrijd.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws