Invicta houdt punten in Kollum

Invicta houdt punten in Kollum

Zaterdag 9 mei stond het duel tussen Invicta 1 en DTS 1 op het programma. Onder leiding van de scheidsrechter Anne van der Heide klonk om 15.30 uur het startsignaal.

Invicta begon sterk en wist binnen 2 minuten op een 2-0 voorsprong te komen door strafworpen die Arjan Kieviet wist te benutten. Direct hierna scoorde Annemarie een doorloopbal voor DTS. In de overige speeltijd van de eerste helft had DTS moeite om de korft te vinden wist enkel te scoren uit een strafworp. Invicta wist wel te scoren en hierdoor stond met rust de 6-2 op het scorebord.

Na de rust werd er aan beide kanten gewisseld. Aan de kant van DTS kwam Menco in het veld en bij Invicta werd Sijke de Vries gewisseld voor Marieke van Straten. Het lukte Invicta in de tweede helft niet om de voorsprong te vergroten. Er werden meer fouten gemaakt terwijl DTS juist scherper werd. In 5 minuten tijd wist DTS de score van 7-2 naar 7-5 te brengen hierdoor werd het nog even spannend voor Invicta. Toch wisten de spelers van Invicta het hoofd koel te houden en de voorsprong te behouden door mee te scoren met DTS. Na de tweede 35 minuten te hebben gespeeld resulteerde dit in een 11-9 winst voor Invicta.

Na deze overwinning staat Invicta met 11 punten op een gedeeld vierde plek met samen met Harkema . DTS staat hier één plaats onder met 10 punten.

Volgende week reist Invicta af naar Harich terwijl DTS het op eigen terrein opneemt tegen Spannum. Beide wedstrijden beginnen om 15.30 uur.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws