DTS delft onderspit in doelpuntrijk duel tegen De Granaet

DTS delft onderspit in doelpuntrijk duel tegen De Granaet.

Na de eerste zaalwedstrijd verloren te hebben was de Broekenhuis formatie gebrand op een overwinning. Al snel werd duidelijk dat beide partijen scherp aan de wedstrijd begonnen. De Granaet opende de score met een afstandschot. DTS wist hier goed op te reageren door een vrije bal goed af te ronden. Tot 4-4 wist DTS steeds de aansluiting te vinden. Na deze stand wist de Granaet steeds een gaatje te slaan van 2/3 doelpunten. DTS had moeite om de aansluiting te vinden de ruststand werd uiteindelijk 16-12 in het voordeel van de Granaet.
Na rust wist de Granaet wederom scherp te beginnen. DTS kreeg meer moeite om te scoren hierdoor werd het gat steeds groter. Aanvallen werden niet altijd goed opgezet en de afronding die er in de 1e helft wel was ontbrak in de 2e helft. De Granaet kon de afronding wel goed volhouden, de einduitslag 28-19.

Volgende week speelt DTS haar tweede thuiswedstrijd in Surhuisterveen tegen KV Westergo. Deze wedstrijd zal 18:30 van start gaan. Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt DTS 2 tegen De Parabool 4

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws