DTS 1 pakt eerste punt

DTS 1 pakt eerste punt

Zaterdag 16-1-2016 stond er voor de Broekenhuis formatie een belangrijke wedstrijd op het programma. De vorige ontmoeting tegen MN&W resulteerde in winst voor MN&W.

Ondanks de moeilijke start wist DTS het eerste doelpunt op haar naam te zetten. MN&W had hier snel een antwoord op en zette de stand op 1-1. Tot enkele minuten voor rust werd er door beide ploegen om en om gescoord. Net voor rust was het verschil twee doelpunten in het voordeel van DTS.

Na rust weet DTS het verschil op vier doelpunten te zetten. Het lukte DTS echter niet om te blijven scoren en hierdoor kon MN&W weer op gelijke hoogte komen en het verschil om te buigen naar voorsprong in het voordeel van MN&W. In de slotfase werd er om en om gescoord. De laatste minuut werd er door beide ploegen niet meer gescoord waarna de eindstand op 14-14 bleef staan. Voor DTS had er zeker meer ingezeten dan één punt maar na deze wedstrijd is DTS wel van de nul af en kan zich nu gaan concentreren op de volgende wedstrijd. Deze wedstrijd zal zaterdag 22 januari in Surhuisterveen gespeeld worden. De tegenstander van deze wedstrijd is de Granaet, aanvang 17:50 uur. Het 2e team van DTS zal aansluitend spelen tegen de Granaet 2. Natuurlijk hopen we alle supporters dan weer te zien!

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws