DTS weet niet te winnen van De Granaet

DTS weet niet te winnen van De Granaet

Het eerste punt dat afgelopen week werd behaald bij MN en W smaakte natuurlijk naar meer voor de Broekenhuis formatie. Dit moest dan gaan gebeuren tegen de Granaet, een sterke ploeg die meestrijdt voor het kampioenschap.

DTS begon met Martine en Binnie in de basisopstelling. Deze wijzigingen waren onderdeel van een meesterplan van tacticus L. van der Lei. Na luttele seconden mochten de beide dames het veld echter weer ruimen voor de ietwat vertrouwdere opstelling.

De eerste helft ging 30 minuten lang gelijk op. Beide teams speelden sterk en scoorden om en om doelpunten. Spannend was het dan ook zeker met een ruststand van 9-11 in het voordeel van de Dokkummers.

In de tweede helft waren er zeker, gezien de eerste helft, mogelijkheden om één en misschien wel twee punten te pakken. DTS ging door en het eerste doelpunt viel dan ook aan DTS zijde. Het ging nog even gelijk op, maar daarna wist de Granaet de korf toch beter te vinden dan DTS. De stand liep uit tot 12-20. In de laatste minuten wisten beide teams de korf nog enkele keren te vinden, wat resulteerde in een eindstand van 16-23. Ondanks het verlies speelde DTS verdienstelijk en kan het zeker gaan voor meer punten in de komende wedstrijden. De volgende wedstrijd is op 30 januari, dan staat de uitwedstrijd tegen Westergo op het programma.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws