DTS mist teveel tegen DWA

DTS mist teveel tegen DWA.

Hoewel de laatste wedstrijd in de zaal een spannende was, die pas in de laatste minuten werd beslist, lukte het DTS bij de return op het veld niet om DWA onder druk te zetten.
DTS, dat begon met een sterk gewijzigde opstelling in verband met 3 afwezige basisspelers, had het vanaf het eerste moment lastig op het grote veld van DWA.
De Broekenhuisformatie wist door middel van een kans bij de korf van Jakob de Haan pas te scoren na 4 doelpunten van DWA. Deze verhouding zou de rest van de wedstrijd blijven voortduren. In de laatste fase voor rust scherpte DTS de aanval en verdediging aan en even leek het erop dat de Surhuizumers een kans om terug in de wedstrijd te komen zouden pakken. Van 8-2 werd het 9-5. DWA zette de 10-5 nog op het scorebord en met die stand gingen beide ploegen rusten.
Eenmaal weer uit de kleedkamers lukte het DTS niet om het spel van vlak voor rust op te pakken. Nadat de 11-5 en de 11-6 gescoord waren, zou het lang duren voordat DTS de korf weer wist te vinden. De thuisploeg bleef echter zuiver. Dit beeld resulteerde in een eindstand van 24-7.

DTS treft volgende week Noordenveld op diens veld in Roden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws