DTS sleept eerste punten uit het vuur

DTS sleept eerste punten uit het vuur

Na een prima voorbereiding startte ook voor DTS zaterdag de competitie. Uit het oefenduel met KV DIO was erg veel vertrouwen getankt richting de wedstrijd tegen Blauw Zwart. DTS startte sterk en kwam redelijk snel op een gat van 3, maar toen kreeg DTS het lastig. Verdedigend stond het weliswaar goed, maar aanvallend bracht DTS te weinig. Zo kon Blauw Zwart nog voor rust het gaatje dichten tot een 5-5 ruststand.
Kort na rust werd er door beide ploegen hard gewerkt, maar bleven de doelpunten uit. De Wierdenaren waren iets scherper en wisten toch op een voorsprong van 2 doelpunten te komen. Door een dubbele wissel kreeg DTS meer grip op de wedstrijd. De ploeg van de nieuwe trainer Jan Wagenaar wist de juiste mensen weer te vinden en zo langszij te komen. Waar de ploegen nu gelijk op gingen, was het Blauw Zwart die steeds eerst de korf wist te vinden in een zenuwslopend einde. Bij een stand van 10-10 was het echter Enne Jan Spoelstra die voor het laatste doelpunt tekende in de absolute slotfase. Zo trok DTS toch nog aan het langste eind met een eindstand van 11-10 en konden de eerste twee punten worden bijgeschreven.

Komende zaterdag speelt DTS om 15.30 in Kollum tegen Invicta/Frigro 1. DTS 2 speelt dan om 17.30 tegen SCO 4 in Oldeholtpade.

 

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws