DTS 1 in stijgende lijn na overwinning op DWA

DWA 1 - DTS 1

Na de goede overwinning op V&V van afgelopen week, wilde DTS nu ook punten pakken bij de uitwedstrijd in Winsum tegen DWA.

De wedstrijd werd gespeeld op een ouderwets groot veld, dus moest er veel gelopen worden. De Broekenhuisformatie leek hier echter geen last van te hebben en begon scherp wat resulteerde in een snelle 3-0 voorsprong. Het goede begin werd doorgezet, waardoor er een gat van 5 doelpunten kwam, 2-7. Mede doordat René goed op schot was, met maar liefst 5 doelpunten in de eerste helft, werd er een ruststand van 4-9 genoteerd.

De tweede helft begon met een snelle strafworp voor DTS die benut werd door Enne-Jan. Vervolgens bleven de doelpunten zich afwisselen, 7-13. Tijdens het tweede gedeelte van de 2e helft leek de winst binnen voor DTS. Beide ploegen wisselden nog een aantal keren, en er werden door de scheidsrechter nog een aantal strafworpen toegekend. De eindstand kwam hiermee op 11-15 voor DTS. Een goede en belangrijke overwinning, waarmee er nu gekeken kan worden naar de bovenste regionen in de poule.

Komende woensdag speelt DTS een inhaalwedstrijd tegen MN&W, zaterdag komt Pallas op bezoek op sportpark Woudlust.

 

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws