DTS verliest van scherp schietend Elko

DTS verliest van scherp schietend Elko

Op 26 november reisde de broekenhuisformatie af naar Elim voor de wedstrijd tegen Elko. De enige wijziging in de opstelling was dat Jeroen Dijkstra er niet bij kon zijn. Jakob de Haan speelde op zijn plek.
DTS begon sterk aan de wedstrijd door snel 0-2 op voorsprong te komen. Alle hoop was er op dat moment om de punten mee naar Surhuizum te nemen. Helaas liep het na verloop van tijd anders. Het spel van DTS was niet goed, waar het de afgelopen wedstrijden juist in de eerste helft uitstekend was. Halverwege de eerste helft moet Jouke helaas de wedstrijd staken door een lichte blessure, Marten Hartholt viel voor hem in.   In het vervolg van de eerste helft viel bij Elko wel alles goed, waardoor DTS in de rust tegen een achterstand van 13-7 aankeek.
De tweede helft werd er door de Surhuizumers nog van alles uit de kast gehaald, maar waren op dat moment niet bij machte de schutters van Elko uit te schakelen. Er werd nog het een en ander gewisseld maar DTS kon de achterstand niet verkleinen.  Met een eindstand van 26-15 is het zaak deze slechte partij snel te vergeten en uit te kijken naar de volgende wedstrijd.

DTS speelt haar volgende wedstrijd 3 december thuis tegen Thrianta, om 18.40 in de Surventohal.

 

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws