DTS wederom niet opgewassen tegen Thrianta

Afgelopen zaterdag speelde DTS de late uitwedstrijd(21.20) in Hoogeveen tegen Thrianta. De thuiswedstrijd van eerder in het seizoen werd verloren met 17- 21.

De broekenhuis begon aanvallend met Marleen, Hinke, Enne-Jan en René. Voor Berber, Sieuwke, Jeroen en Jouke begon de wedstrijd met verdedigen. In de beginfase waren de beide ploegen aan elkaar gewaagd en dit was ook in het scoreverloop zichtbaar. Helaas kon de broekenhuisformatie niet voorkomen dat ze de rust in gingen met een kleine achterstand van 10 tegen 8.

De tweede helft was er nog niets verloren en hadden beide ploegen nog zicht op de twee punten. Maar doordat DTS een aantal keren verzuimde te scoren kon Thrianta beetje bij beetje uitlopen. Dit was ook wat het verhaal van de tweede helft, DTS kreeg kansen genoeg, maar wist deze niet vaak genoeg te benutten waar de tegenstander dat wel deed. Dit resulteerde uiteindelijk in een overwinning voor de thuisploeg. Eindstand: 20-13.

In het volgende duel speelt DTS de uitwedstrijd tegen Lintjo in Oldeberkoop. De wedstrijd start op 11 februari om 19.20 uur.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws