DTS pakt punten na spannende slotfase tegen DWA

DTS pakt punten na spannende slotfase tegen DWA

Deze week stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor DTS 1. Mede door het pakken van punten door de concurrentie is het duidelijk dat DTS nog niet veilig is van degradatie. Het doel van zaterdagavond was duidelijk, geen punten laten liggen tegen DWA/ARGO uit Winsum. DTS begint echter niet scherp aan de wedstrijd en komt al snel op een 0-2  achterstand. DWA weet te profiteren van het slordige verdedigen van DTS en weet hierdoor kansen te benutten. Gelukkig wordt er door de Broekenhuisformatie nog wel een aantal keer gescoord en gaan beide teams de rust in met een 7-11 tussenstand.
Het was nodig om een tandje erbij te zetten, scherper te verdedigen en DWA vooral niet het gevoel geven dat er punten te behalen zijn in de Surventohal.
Vol goede moed begon DTS aan de 2
e helft. Als snel werd aan de zijde van DTS gescoord waarna nog maar een gat van 3 doelpunten ontstond. DWA leek het slordige spel van DTS uit de eerste helft te hebben overgenomen, en lieten hun mooie voorsprong ombuigen naar een stand van 13-13. Het beloofde een spannend vervolg van de wedstrijd te worden, beide ploegen wisten om en om te scoren. De stand ging gelijk op tot 18-18. Hierna had DWA niks meer in te brengen en wist DTS, mede door het goede spel in de 2e helft een belangrijke overwinning neer te zetten. Met een eindstand van 20-18 kan DTS zich opmaken voor de laatse wedstrijd van dit zaalseizoen.

Deze wordt op zaterdag 11 maart gespeeld om 19:20 uur tegen de Flamingo’s in De Houtmoune te Buitenpost.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws