DTS weet niet langszij te komen tegen EKC 2000

DTS weet niet langszij te komen tegen EKC 2000


Zaterdag 23 september speelde DTS de thuiswedstrijd tegen EKC 2000 op het zonovergoten sportpark Woudlust. Na de doordeweekse wedstrijd tegen Flamingo’s, die helaas eindigde in een 17-15 nederlaag, was DTS vastberaden om vandaag de punten in Surhuizum te houden. Het beginsignaal van de scheidsrechter was het startteken van wat een enerverende wedstrijd zou worden. In korte tijd nam EKC een 2-0 voorsprong, die uitgebreid werd tot 4-1. Vanaf dat moment vond DTS beetje bij beetje de aansluiting tot 5-6. EKC wist echter weer uit te lopen, maar toch bleef DTS mee scoren, waardoor de teams met de stand van 10-12 de rust in gingen.
Voor DTS was het zaak om een goed speelritme te vinden, maar die ‘flow’ liet nog even op zich wachten. Na rust was het juist EKC dat ruime afstand nam tot 11-16. DTS trok de stand echter met vijf doelpunten op rij weer gelijk tot 16-16, maar het lukte niet om dit door te zetten. Door drie benutte strafworpen van EKC werd de stand 16-19. In het slot scoorden zowel DTS als EKC nog eenmaal, waardoor de wedstrijd eindigde in 17-20. Wederom puntverlies voor DTS deze week in een interessant treffen tussen twee aan elkaar gewaagde ploegen in poule 3C. Momenteel bezit DTS hierin een plaats in de ruime middenmoot, met veldspel wat genoeg perspectief biedt voor de komende wedstrijden.

Zaterdag 30 september speelt DTS 1 om 15.30 tegen Noveas 1 in Steenwijk. DTS 2 speelt deze middag om 14.00 tegen WWC 2 in Wiuwert.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws