DTS wint overtuigend van Stadskanaal

DTS wint overtuigend van Stadskanaal

Doordat op 7 oktober het veld onbespeelbaar werd verklaard moest de wedstrijd tussen DTS en Stadskanaal opnieuw worden gespeeld. De inhaalwedstrijd werd gespeeld op het kunstgrasveld van K.v. Harkema, omdat het veld nog steeds niet optimaal was in Surhuizum. 7 oktober werd de wedstrijd gestaakt bij een stand van 4-2 in het voordeel van DTS, maar beide ploegen begonnen beide weer bij 0.

DTS was er zeer op gebrand deze wedstrijd te winnen, om uit de ,zo gevaarlijke, onderste regionen van de competitie-stand te blijven. Er moest dus gewonnen worden van concurrent Stadskanaal.

Dat de Surhuizumers moesten winnen was te zien, het team begon ontzettend sterk aan de wedstrijd. Goed georganiseerde aanvallen en een zeer scherpe verdediging resulteerde al snel in een 8-1 voorsprong voor de broekenhuisformatie. In de hele eerste helft wisten de Groningers maar 3 maal te scoren, tegenover 14 van DTS!

Tweede helft was het de opdracht aan DTS de uitstekende eerste helft een vervolg te geven. Al kwam Stadskanaal wel iets beter tot scoren, zouden ze nooit in de buurt komen van DTS. Bij een stand van 24-10 kregen de meegekomen wissels nog een aantal minuten de kans om hun te laten zien. Uiteindelijke eindstand: 27-11

Hiermee sluit DTS het veldseizoen af en kan met een goed gevoel begonnen worden aan de voorbereiding van de zaalcompetitie!

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws