DTS weet niet te winnen van W.I.K. ’34

DTS weet niet te winnen van W.I.K. ’34

2 december, Surhuisterveen – In de strijd om het kampioenschap mocht DTS geen punten meer laten liggen, dus ook van W.I.K. moest worden gewonnen. De ploeg uit Damwâld maakt tot nu toe een goed seizoen door, de eerste 3 wedstrijden werden al gewonnen.

DTS begon dramatisch aan de wedstrijd, mede door het trage spel van de tegenstander. Zo kwam de broekenhuisformatie totaal niet in hun snelle spel. Scorend viel de eerste helft dan ook erg tegen. Gelukkig voor de Surhuizumers was ook W.I.K. niet bij machte te scoren. Na 30 minuten korfbal stond er dan ook een teleurstellende score op het bord van 5-6.
Na een terechte preek in de kleedkamer wist DTS dat er nog het nodige moest gebeuren en dat er niet ‘zomaar’ gewonnen kon worden van W.I.K. De pauze had DTS schijnbaar goed gedaan, in het begin van de tweede helft werd er al beter gekorfbald en dit resulteerde ook in een voorsprong. Even na rust werd een 5-6 achterstand omgebogen naar een 8-6 voorsprong.
Dit was helaas van korte duur, het effectief achter-verdedigen van W.I.K. zorgde ervoor dat DTS aanvallend niet in haar spel kwam. Verdedigend werden er een aantal persoonlijke fouten gemaakt waardoor het team uit Damwâld weer op voorsprong kwam. Uiteindelijk verloor DTS deze slechte wedstrijd met 14-18. Het enige lichtpuntje: Enne-Jan maakte na drie weken van afwezigheid zijn rentree en lijkt hersteld van zijn enkelblessure.

9 december 13.00 speelt DTS een uitwedstrijd tegen Zunobri. W.I.K. ’34 wacht een lastige wedstrijd tegen NQL. DTS 2 gaat op bezoek bij It Fean/Boelenslaan 3, deze wedstrijd is om 16.40.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws