DTS heeft weinig moeite met KV Lemmer

DTS heeft weinig moeite met KV Lemmer

In de strijd om het kampioenschap mag DTS geen steekje meer laten vallen. Na de overwinning van vorige week op NQL stond deze week(27 Januari) KV Lemmer op het programma. De wedstrijd in lemmer werd gewonnen met 11-18.
De Surhuizumers begonnen scherp aan de wedstrijd, binnen enkele minuten was het al 4-0 voor de thuisploeg. Lemmer had zeker in het begin van de wedstrijd geen antwoord op de goed draaide aaanvallen van DTS. Na een kwartier stond er dan ook al 9-4 op het scorebord. Toch bleef lemmer in het tweede kwart mee-scoren wat resulteerde in een ruststand van 12-7.
Tweede helft was het voor de broekenhuisformatie deze comfortabele voorsprong verder uit te bouwen. Dit was dan ook wat er de tweede helft gebeurde, mede doordat Lemmer niet bij machte was effectievere aanvallen op te zetten. Daar waar DTS juist aanvallend erg stabiel bleef. Met een uiteindelijke eindstand van 21-12 heeft de ploeg uit Surhuizum een prima wedstrijd laten zien en mag het blijven hopen op het kampioenschap.
Aankomende zaterdag (3 februari) speelt DTS een cruciale wedstrijd tegen nummer 3 W.I.K. De thuiswedstrijd werd verloren met 14-18. Om kans te houden op plaats 1 moet deze wedstrijd gewonnen worden, alle support is dus welkom! De wedstrijd wordt om 18.05 gespeeld in Damwoude.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws