DTS sluit zaalseizoen af met winst op Spannum

DTS sluit zaalseizoen af met winst op Spannum

Voor de laatste wedstrijd in de zaal kwam Spannum op bezoek in de Surventohal. Nadat eerst DTS 2 haar kampioensseizoen had afgesloten met winst op Thrianta, volgde de huldiging van DTS B1 en E2, die ook beide zaalkampioen zijn geworden.
Theoretisch gezien was het kampioenschap voor DTS nog mogelijk als vandaag van Spannum gewonnen werd, maar dan moest NQL in eigen huis verliezen van hekkensluiter Veenwouden.
Na de openingstreffer van Spannum kwam ook DTS op stoom en werd er in de eerste fase van de wedstrijd een voorsprong van 4-1 tot stand gebracht. Hierna stokte het scoren aan de kant van de thuisclub echter, waardoor Spannum de gelegenheid kreeg om terug te komen tot 8-4. DTS hervond zichzelf echter weer en kwam weer tot scoren. In de rust stond de Broekenhuisformatie dan ook voor met 8-4.
Na rust was de spanning grotendeels uit de wedstrijd. DTS hield steeds de voorsprong vast en liet het gaatje niet kleiner worden dan 5 doelpunten. De wedstrijd eindigde met 16-10 in een ruime overwinning voor DTS.

Aangezien NQL later op de avond weinig verrassend won van Veenwouden, zal DTS ook volgend zaalseizoen uitkomen in de 4e klasse.
De selectie kan zich nu weer gaan richten op de voorbereiding van het veld, waar DTS 1 wel uitkomt in de 3e klasse. Op 31 maart worden de eerste wedstrijden gespeeld op sportpark Woudlust. DTS 4 trapt om 14.00 uur het veldseizoen af tegen CSL 4. Om 15.30 uur is het de beurt aan DTS 1 dat regiogenoot Flamingo’s ontvangt, net als DTS 2 om 17.00 uur. DTS 3 speelt eveneens om 17.00 uur tegen WSS 4.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws