DTS niet opgewassen tegen Flamingo’s

DTS niet opgewassen tegen Flamingo’s

De eerste wedstrijd van het voorjaarsseizoen speelde DTS zaterdag 31 maart op sportpark Woudlust tegen Flamingo’s uit Buitenpost.

Vanaf het begin van de wedstrijd nam Flamingo’s de leiding in de wedstrijd en al redelijk snel keek DTS tegen een 1-6 achterstand aan. Het was duidelijk dat DTS een tandje bij moest zetten, waarbij Flamingo’s ondertussen het effectieve aanvalsspel door wist te zetten. Het lukte DTS niet om grip op de wedstrijd te krijgen, waardoor met 9-16 de rust werd ingegaan.
Voor DTS was het in de tweede helft van belang om het eigen spel op te pakken, vlotte aanvallen te creëren en scherper te zijn in de verdediging. Het was echter Flamingo’s die na rust de leiding in de wedstrijd verstevigde tot 9-18. DTS herpakte zich en wist door enkele doelpunten de stand op 13-20 te brengen. Flamingo’s wist opnieuw uit te lopen naar 13-24. Het slotakkoord was deels voor DTS, dat met zes doelpunten op rij enigszins dichterbij Flamingo’s wist te komen tot 19-24. Richting het einde van de wedstrijd wist Flamingo’s nog driemaal de korf te vinden, waarna het laatste doelpunt van de kant van DTS kwam. Dit alles resulteerde in een eindstand van 20-27 in het voordeel van een verdienstelijk spelend Flamingo’s. Voor DTS was dit een teleurstellende nederlaag, maar richting het vervolg van de competitie gaat het vizier weer op scherp.

Op 14 april om 15.30 staat de thuiswedstrijd tegen DIO uit Oosterwolde op het programma. DTS 2, dat het seizoen is begonnen met een 14-12 overwinning tegen Flamingo’s 3, speelt daarna om 17.00 tegen De Granaet 3 uit Dokkum.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws