DTS pakt belangrijke punten tegen DIO

DTS pakt belangrijke punten tegen DIO

In een onderlinge strijd was het voor DTS en DIO beide zaak om punten te pakken om weg te blijven uit de onderste regionen. In de eerdere confrontatie wist DTS de punten te pakken na een gelijk opgaande wedstrijd.

Coach Jan Wagenaar hamerde er voor de wedstrijd op om scherp te beginnen, iets wat bij DTS de laatste wedstrijden vaak niet het geval was. De ploeg pakte dit goed op en overrompelde DIO dan ook in de eerste minuten. DTS pakte met sterk spel een riante 5-0 voorsprong. In de periode voor rust vielen de doelpunten niet gemakkelijk, maar verdedigend stond DTS als een huis. De makkelijk scorende spelers bij DIO kregen van DTS geen kans om in de wedstrijd te komen. Zo stond er bij de rust een stand van 7-2 op het bord. De tweede helft werd er geen hoogstaand korfbal gespeeld, maar werd er vooral veel strijd geleverd. Doordat DTS met DIO mee bleef scoren was er voor DTS geen reden tot paniek. Dit leidde dan ook tot een belangrijke 12-6 overwinning. Hierdoor bevindt DTS zich weer buiten de degradatiezone.
DTS 2 wist de wedstrijd tegen De Granaet 3 gemakkelijk te winnen met 22-8 en zijn daarmee wederom op kampioenskreet.

Zaterdag 21 april speelt DTS een uitwedstrijd tegen EKC 2000 om 15.30 uur in Emmen. DTS 2 speelt dan tegen DTL in Hantum om 14.00 uur.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws