DTS wint gemakkelijk van Noveas

DTS wint gemakkelijk van Noveas


Woensdag 18 mei ’18 stond de inhaalwedstrijd tussen KV DTS en KV Noveas op het programma. De eerdere ontmoeting dit seizoen werd door de Surhuizumers gewonnen met 18-30, en wederom zou het geen lastige confrontatie worden. DTS startte de wedstrijd met één wijziging in het team, Lucas Vonk debuteerde in de basis van de hoofdmacht uit Surhuizum.
De broekenhuis-formatie begon de wedstrijd zeer scherp, binnen een kwartier stond de volgende stand op het scorebord: 7-0. Een grote overwinning leek wederom in de maak. Na deze goede start zakte de concentratie weg bij de thuisploeg, zodoende wist ook Noveas een aantal keer de korf te vinden. Ruststand: 9-4.
Vlak na rust begon DTS wederom scherp, 4 doelpunten op rij zorgden voor een 12-5 voorsprong. Zodoende was de wedstrijd beslist en werd het restant van de wedstrijd uitgespeeld, zonder hoogstaand korfbal. Aan beide kanten vielen nog de nodige doelpunten, maar problemen zijn er voor DTS nooit geweest. Eindstand: 17-11. DTS 2 speelde tegelijkertijd ook een inhaalwedstrijd, deze werd helaas verloren met 10-12.


Zaterdag 26 mei 15.30 staat de wedstrijd Stadskanaal – DTS op het programma. Voor beide ploegen een cruciale wedstrijd om degradatie/nacompetitie te voorkomen.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws