DTS terecht naar promotie

DTS terecht naar promotie.

Joure- Na een uitstekende winstpartij vorige week tegen mede koploper Lemmer is het zaak voor de korfbalvereniging uit Surhuizum te blijven vechten voor promotie naar de 3e klasse. Met 4 punten los van Lemmer maar 1 wedstrijd meer, stond Joure op het programma. Een jong team die DTS niet moest en mocht onderschatten. Vanaf de eerste minuut was het duidelijk dat DTS maar 1 doel had en dat was de punten pakken. Het Broekenhuisformatie was gebrand en kon meteen een gat slaan van 1-5. Van afstand was DTS zuiver en wist de korf makkelijk te vinden. Daarentegen had Joure moeite haar kansen af te ronden . Dit resulteerde in een ruststand 3-11. Het spelbeeld in de 2e helft bleef hetzelfde. DTS zette lange aanvallen op en bleef mooie kansen afronden. In de verdediging zat DTS er goed bij en kon vele ballen stelen zodat Joure geen kans kreeg op een tweede aanval. Joure bleef doorvechten voor aansluiting maar was niet opgewassen tegen de doelpuntenmachine van de DTS. De scheidsrechter floot einde wedstrijd bij een eindstand van 9-18.

Lemmer trad thuis aan tegen MNenW en speelde in een spannende pot gelijk. Dit betekend kampioenschap voor DTS. Volledig terecht zal DTS volgend seizoen weer in de 3e klasse uitkomen.

Zaterdag 1 maart speelt DTS haar laatste wedstrijd thuis in de Surventohal te Surhuisterveen tegen Zunobri. De wedstrijd zal gespeeld worden om 18:00 uur.@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws