DTS sluit seizoen af met winst

DTS sluit seizoen af met winst

Het kampioenschap en de promotie naar de derde klasse waren al binnen voor DTS, er moest afgelopen zaterdag echter nog wel één wedstrijd gespeeld worden. De eerste wedstrijd tegen Zunobri werd gewonnen met maar liefst 6-29. Echter, Zunobri was wel de ploeg geweest die verrassend won van de nummer twee in de competitie, Lemmer. De wedstrijd scherp beginnen en de tegenstander zeker niet onderschatten was dus de boodschap vooraf.

Dit leek aan dovemansoren gezegd, want het was Zunobri dat uit de startblokken schoot en meteen een 0-2 voorsprong pakte. Dit leek DTS wel meteen wakker te schudden en met 4 doelpunten op een rij werd de voorsprong van Zunobri teniet gedaan.
DTS bleef de eerste helft rustig doorscoren. Zunobri bleek niet bij machte om scorend mee te komen, dus liep DTS gestaag uit naar een comfortabele voorsprong van 10-4 bij rust.

De tweede helft verliep het spelbeeld iets anders, Zunobri wist nu scorend beter mee te komen, hoewel het geen enkel moment in de buurt van DTS kwam.
De Broekenhuis-formatie speelde de wedstrijd rustig uit, de scheidsrechter sloot af op 18-12.

De komende weken bereidt DTS zich voor op het veldseizoen waar zowel DTS 1 als 2 nog de nodige punten moeten zien te vergaren.
Bij deze wil de selectie graag alle trouwe supporters bedanken voor hun steun, graag tot ziens op Sportpark Woudlust!

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws