Jammerlijk gelijkspel voor DTS 2

Zaterdag 24 september stond de hele dag in het teken van Harkema - DTS, maar liefst vier ploegen uit Surhuizum speelden tegen Harkema die dag.

Het lukte DTS niet om duidelijk het voortouw te pakken. Sterker nog, DTS liep vaak net achter de feiten aan. Viel er een doelpunt aan de kant van Harkema, wist DTS wel de gelijkmaker te scoren maar niet een voorsprong op te bouwen. Hierdoor stond het in de rust 4-4.
Er waren legio schotkansen maar deze kansen resulteerden erg weinig in doelpunten. Hier moest de tweede helft verandering in komen wilden we de twee punten mee naar Surhuizum nemen.
Marleen gaf het goede voorbeeld door te scoren van afstand, dit bracht DTS naar een 4-5 voorsprong. Helaas reageerde Harkema vrijwel direct, waardoor de stand weer gelijkgetrokken werd. De stand klom de gehele tweede helft gelijk op totdat Harkema 5 minuten voor het eindsignaal twee doelpunten verschil wist te maken. Na twee tactische wissels scoorde Anneke Vonk, een van deze wissels, de 8-9 en Eeltsje Talstra de 9-9. Gelukkig geen verlies, maar helemaal tevreden met één punt was DTS 2 ook niet.

@

DTS Sponsoren

  • Thijs zwart
  • Jako sportkleding
  • Fysiotherapie Buitenpost
  • Nicolai
  • Broekenhuis

Laatste DTS Twitter nieuws