Ga naar de inhoud

DTS 2 pakt twee punten in Winsum

Op zaterdag 10 november stond voor DTS 2 de wedstrijd tegen DWA/Argo in het Groningse Winsum op het programma. Na de verliespartij van vorige week wilde DTS 2 zeker deze wedstrijd winnen om boven in de ranglijsten te blijven meedoen.

Om 14:30 floot de scheidsrechter de wedstrijd in. Het was DTS dat de score wist te openen door 0-1 op papier te zetten. DWA had hier een vlot antwoord op en trok de score weer gelijk. Al snel werd duidelijk dat beide teams het verdedigend goed op orde hadden. De doelpunten waren schaars wat erin resulteerde dat met een stand van 2 tegen 4 in het voordeel van DTS de kleedkamers werden opgezocht.

Na de thee kwamen beide teams strijdlustig het veld op, want de wedstrijd lag nog volledig open. Het was DTS die het voortouw nam en er 2-5 van maakte. DWA wist het verschil voor een laatste keer tot 2 te brengen waarna DTS het initiatief van de wedstrijd in handen nam. Met een serie van drie doelpunten trok DTS de wedstrijd naar zich toe. De scheidsrechter floot af bij een stand van 6-11.

Volgende week om 14:00 speelt DTS 2 tegen DTL 2 op sportpark Woudlust. Aansluitend DTS 1 – DTL 1.