Ga naar de inhoud

DTS verliest thuis tegen KV Flamingo’s

Zaterdag 9 oktober 2021 stond de wedstrijd KV DTS tegen KV flamingo’s op het programma. Na het zure verlies tegen It Fean/Boelenslaan hoopte de broekenhuis formatie deze week een betere wedstrijd te spelen en te winnen van de koploper.

Om 15:30 blies de scheids op de fluit en kon de wedstrijd van start gaan, met een prima start kwam DTS gelijk op voorsprong 1-0 echter reageerden de Flamingo’s snel en trokken de stand meteen weer gelijk. De eerste helft ging daarom ook redelijk gelijk op. DTS dat heel veel kansen kreeg maar niet benutte en Flamingo’s het de eerste helft redelijk lastig had met de verdediging van de Surhuizumers. Tot de 4-5 ging de wedstrijd gelijk op qua score maar toen de buitenposters eenmaal het gaatje vonden kwamen ze tot een 4-7 voorsprong, met deze stand gingen we de rust in.

Na de pauze hoopte DTS op een betere 2de helft waarbij er zelf ook mee gescoord moest worden. Helaas voor de Broekenhuisformatie startten de Flamigno’s heel scherp aan het 2de half uur van de wedstrijd. Na de 4-7 ruststand kwamen ze voor met 4-11. DTS wist de korf nog steeds niet echt te vinden en kon het gaatje nog maar dichten tot 6-11. Daarna gingen de doelpunten steeds om en om. De voorsprong werd niet meer verkleind en dus bleef DTS tegen de achterstand aankijken tot het eindsignaal. De scheids floot af met een eindstand van 13 tegen 20. En dus laat de hoofdmacht van DTS wederom punten liggen deze wedstrijd.

Op zaterdag 16 oktober om 15:30 staat de volgende competitiewedstrijd op het programma tegen DTL (De tinnen leppel) de wedstrijd wordt gespeeld op sportveld Yn’e Bedelte. Alle supporters zijn natuurlijk weer van harte welkom en hopen dat de punten weer mee gaan naar Surhuizum.