Ga naar de inhoud

Gratis DTS Sponsoren? Het kan nu via Sponsordeals

Sinds deze week zijn we gestart met een nieuwe manier om onze club te sponsoren! Via Sponsordeals bestel je gemakkelijk producten bij een ruime keuze aan webshops, en er gaat een klein percentage (1-15%) van dat bedrag naar onze club, zonder dat je hier extra voor betaald! Ons eerste spaardoel is een set nieuwe korfbalpalen! Lees in deze introductie hoe het precies in z’n werk gaat en hoe jij met je aankopen DTS kan sponsoren.

Voor alle clubleden

Bestel jij wel eens wat online? Wist je dat je nu online aankopen kan doen via de vereniging via bijna alle grote webwinkels van Nederland. Jij betaalt niets extra’s maar er gaat wel een percentage (1-15%) van het bedrag naar onze vereniging. Dus als je bijvoorbeeld een nieuwe laptop wil kopen bij Coolblue, je eten wil bestellen via Thuisbezorgd of boodschappen besteld via Jumbo.nl. Dan kun je dat vanaf nu doen via de vereniging. Check de link om aankopen te doen en te kijken welke websites hieraan meedoen (+2000 webwinkels) :

https://www.sponsorgoals.nl/partner/korfbalvereniging-de-tuke-smiters

Het is wel belangrijk dat je via deze bovenstaande link je aankopen doet. Via deze pagina kan Sponsordeals de aankopen monitoren en toevoegen aan ons spaardoel. Gelukkig hebben ze een handige extentie in Google Chome ontwikkeld, zodat je er dan niet om hoeft te denken! Bestel je via je telefoon, of een andere browser, ga dan even snel via onze pagina, en zoek de juiste website in het overzicht.

Nooit vergeten te sponsoren via Google Chrome

Heb jij Google Chrome op jouw computer? Voeg dan de SponsorGoals extensie toe aan jouw Chrome. Wanneer je iets koopt bij één van de 2100 webwinkels die is aangesloten bij SponsorGoals, sponsor je automatisch je vereniging. Handig want dan kan je het nooit vergeten!
Extensie: https://chrome.google.com/webstore/search/sponsorgoals?hl=nl

Heb je vragen? stuur gerust een mailtje naar webmaster@kvdts.nl of stuur René een berichtje!