Ga naar de inhoud

Indeling zaalseizoen 20/21 DTS 1 & 2

De indeling van het zaalseizoen 2020/2021 is gisteren bekend gemaakt voor het wedstrijdkorfbal. Voor de reserve wedstrijdklassen is t/m de 3e klasse bekend gemaakt. Naar verwachting gaat ook DTS 3 in het aanstaande seizoen wedstrijdkorfbal spelen, dit zal later bekend worden.

Indeling DTS 1

DTS 1 heeft het afgelopen zaalseizoen afgesloten op een knappe 3e plaats, waar met nog 3 wedstrijden te spelen wel kans op promotie was geweest. De bond heeft besloten dat de orginele promotie/degradatie in werking treedt aangezien het overgrote deel van de competitie gespeeld was. Hierdoor zijn Invicta 1 en Regio 72 gepromoveerd. DTS 1 komt dit zaalseizoen weer uit in de 3e klasse.

Tegen veel van deze tegenstanders heeft DTS in de afgelopen seizoenen eerder gespeeld. In het zaalseizoen 18-19 werd gepromoveerd ten koste van DWA/Argo 1. Tegen It Fean/Boelenslaan 1, Lintjo 1 en NQL 1 werd afgelopen veldseizoen nog tegen gespeeld.

Indeling DTS 1 zaalseizoen 20-21

DTS 2

DTS 2 heeft het zaalseizoen afgesloten op een teleurstellende 7e en dus laatste plaats in de poule. Hierdoor zou het team in eerste instantie degraderen naar de reserve 4e klasse. Maar DTS 2 heeft geluk! Door verschuivingen bij andere teams, en het feit dat er slechts 7 teams in de poule van het tweede zaten, zijn ze niet gedegradeerd! Ook in het seizoen 20/21 speelt ons tweede weer reserve 3e klasse.

DTS 2 heeft het afgelopen seizoen tegen geen van de onderstaande teams gespeeld. Zouden er dit seizoen meer kansen zijn voor ons 2e?

Indeling DTS 2 zaalseizoen 20-21

Kijk voor een overzicht van alle andere wedstrijd-poules op www.knkv.nl/competitie/wedstrijdzaken/indelingen