Ga naar de inhoud

Introductie Otto van Zanden

Hallo,

Ik ben Otto van Zanden, 63 jaar getrouwd met Aly, 3 zonen van 29 ,31 en 33 jaar . Werkzaam als werkbegeleider in de Penitentiaire Inrichting te Veenhuizen. Mooi dicht bij is op de fiets dagelijks prima te doen.

Sport in algemeen heeft mijn interesse ,sinds vorig jaar korfbal ik niet meer door slijtage aan de knie, maar gelukkig 2 x in de week padel en 1x in de week moutainbike gaat nog prima.

Training geven bij de senioren doe ik nu 31 jaar, DTS is mijn 9e club dacht even dat na 6 jaar VZK dat dit mijn laatse club zou zijn maar heb nog veel te veel plezier aan training geven en coachen .

Waarom DTS? Het is een jonge selectie met veel energie. De uitdaging is om mijn spel over te brengen op de selectie met name het scorend vermogen en kijkende naar de laatste veldwedstijd gaat dit wel goed komen

Heb altijd gezegd als je bij een nieuwe club komt moet je voorganger het eigenlijk niet goed hebben gedaan, nou dat is in dit geval zeker niet zo. Sietse heeft het geweldig gedaan, maar dat is voor mij de exstra motivatie om er vol voor te gaan . We zijn nu ongeveer 2 maanden bezig en wat mij in ieder geval opvalt is de saamhorigheid met elkaar en dan bedoel ik ook het publiek wat komt kijken daar kan ik heel erg van genieten.

Nu lekker de zaal in, Ik haw der in protte nocht oan!