Ga naar de inhoud

Online Pubquiz vrijdag 18 december:

Mis jij de gezellige borrel in onze kantine ook zo? Wij ook! Daarom halen we het ultieme kantinegevoel naar jullie toe: op vrijdag 18 december organiseren we een online pubquiz!

We zorgen daarnaast voor een heerlijk borrelpakket waarmee je het echte kantinegevoel krijgt en ook nog eens onze club steunt! Deze brengen we in de week voor 18 december bij je langs.

Wie? Georganiseerd door Kv DTS, speciaal voor jou!
Wat? Een interactieve Pubquiz met 50 vragen over DTS, Surhuizum, muziek & meer!
Waar? Gewoon lekker thuis op de bank, te volgen via ons youtubekanaal!
Wanneer? Op vrijdag 18 december vanaf 20.00!

De quiz bestaat uit 50 vragen over DTS, Surhuizum, korfbal, sport algemeen en muziek!

Hoe gaat de online quiz in z’n werk?

De quiz zal te volgen zijn via ons youtubekanaal. Hier zullen onze quizmasters Meindert Brouwer en Arnout de Haan presenteren. In de livestream zal een link verschijnen die je kan invullen op je telefoon. Hier vul je tijdens de quiz de antwoorden gemakkelijk in.

Via deze link kun je je naam invullen en live deelnemen aan de quiz. De vragen zullen worden opgelezen door de quizmasters, en verschijnen ook op je telefoon en kun je gemakkelijk antwoord geven. Na het beantwoorden van de vraag zie je gelijk of je de vraag goed had of niet!

Na elke 10 vragen verschijnt een tussenstand en zie je hoe je hebt gescoord! Nadat alle 50 vragen zijn geweest weet je gelijk hoe je het hebt gedaan ten opzichte van de andere deelnemers!

live de quiz volgen

je kan de quiz via youtube volgen: