Ga naar de inhoud

Kennisgeving overlijden Wobbe de Haan

Van het bestuur
Met groot verdriet en verslagenheid hebben we afgelopen donderdag 13 juli kennisgenomen van het overlijden van ons ere-lid Wobbe de Haan. Met geen woorden is te beschrijven hoe we dit bericht hebben ontvangen en welke emotionele impact dit op ons heeft. Wobbe betekende zo veel voor onze vereniging en we hadden hem nog zo graag voor vele jaren bij ons gehouden. Helaas was dit hem en ons niet gegund.

Wobbe was boven al een korfballer in hart en nieren, maar heeft ook de functies van secretaris, bestuurslid, scheidsrechter, beoordelaar, coach, trainer, onderhoudsman, projectleider en materiaalbeheerder vervult. Hij was verwoed supporter en reflecteerde regelmatig met de hoofdcoach vanuit de Technische Commissie. Voor vele leden was Wobbe direct of indirect een steun en toeverlaat. De vereniging heeft veel aan Wobbe te danken, wat ook reflecteert in de benoeming tot ere-lid in maart 2023. Tijdens onze ledenvergadering konden we hem, nadat de koning hem reeds voorzien had van een Koninklijke Onderscheiding, benoemen tot ere-lid van onze vereniging voor alle bijdrage die hij aan onze mooie vereniging heeft geleverd. Samen met zijn familie konden we getuigen zijn van dit mooie moment om onze waardering voor Wobbe uit te spreken.

Vele van ons hebben warme herinneringen aan Wobbe, waarbij we hem altijd zullen blijven herinneren. Zijn nalatenschap is groot en in vele notulen kunnen we hem terugvinden, maar altijd zal hij in onze kantine aanwezig blijven. Zo heeft hij ons de trofeeën kasten achter gelaten en is Wobbe de drijvende kracht geweest achter de lampen boven onze bar.

Altijd was hij bereid om zijn handen uit de mouwen te steken, een groot voorbeeld voor velen.

Ons rest niet meer dan onze selectie leden Jakob en Arnout de Haan, maar natuurlijk de gehele familie en aanhang, heel veel sterkte te wensen.

Inmiddels is bekend dat de uitvaart zal plaatsvinden op de velden van ons sportcomplex. Onderstaand de rouwkaart die we als vereniging hebben mogen ontvangen.

Het bestuur van kv DTS