Ga naar de inhoud

DTS pakt twee punten tegen Lintjo

Op zaterdag 10 oktober reisde DTS af naar Oldeberkoop voor de uitwedstrijd tegen Lintjo. DTS was ook in deze tweede uitwedstrijd op rij vastberaden om de punten mee naar Surhuizum te nemen.

De wedstrijd ging van start tijdens een hevige regenbui. DTS opende de score middels een doorloopbal. Lintjo trok de stand daarna al snel weer gelijk en wist eveneens een voorsprong te nemen. Halverwege de eerste helft was het DTS dat de voorsprong weer in handen had bij een stand van 4-5. Deze voorsprong liet de Broekenhuisformatie zich weer uit de handen glippen, wat Lintjo de gelegenheid gaf om op 8-6 te komen. Kort voor rust kwam DTS echter weer op gelijke hoogte.

DTS herpakte zich na rust door in de eerste twee aanvallen tot scoren te komen. De voorsprong werd langzaamaan uitgebreid tot 9-14. DTS was in deze fase trefzeker en wist definitief afstand te nemen van Lintjo. DTS bleef scherp in de afronding en ook Lintjo pakte nog een aantal doelpunten mee. De eindstand kwam uiteindelijk uit op 13-20 in het voordeel van DTS. Na een wederom moeizame eerste helft kon DTS de overwinning in de tweede helft toch nog veiligstellen.

Aanstaande zaterdag 17 oktober speelt DTS om 15:30 op eigen veld de derby tegen It Fean/Boelenslaan.