Ga naar de inhoud

DTS 2 moet genoegen nemen met punt tegen Vlug en Vaardig/Quick ’21 3

Zaterdag 10 oktober stond voor DTS 2 de wedstrijd tegen de hekkensluiter van de poule op het programma: Vlug en Vaardig/Quick ’21 3. Met een donkere lucht en geen publiek begonnen de teams aan de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Blauw.

De eerste twee goals van De Tûke Smiters vielen vlot in de wedstrijd, maar V en V wist hierop beide keren snel de score gelijk te trekken. Vanaf de 2-2 was het echter voor beide partijen lastig om de korf te vinden tot aan het einde van de eerste helft, waarbij V en V wel zorgde voor de rake schoten op afstand. Met een teleurstellende 5-3 tussenstand ging DTS 2 de rust in.

Na de rust wist V en V nog iets verder uit te lopen door de 6-3 te maken, maar daarna wist DTS zich terug te pakken door onder andere meerdere afstandsschoten van Enne Jan. Vanaf de 6-6 werd er door beide partijen meer gescoord en werd het spel dynamischer. Dit zorgde voor een spannende laatste paar minuten, waarbij Arnout en Kristyn in het veld werden gebracht met de hoop op het doorslaggevende doelpunt. V en V zorgde desondanks voor een 10–9 voorsprong. Door een uitstarter van Sytze bleef de score uiteindelijk hangen op 10-10.

Deze uitslag tegen de hekkensluiter is voor DTS 2 enigszins zuur, maar moet er genoegen mee nemen gezien het wedstrijdverloop. 17 oktober speelt DTS 2 thuis tegen de koploper: It Fean/Boelenslaan 2.