Ga naar de inhoud

DTS 2 verliest punten tegen de Flamingo’s

Na de overwinning op de Parabool vorige week wilde DTS het goede spel doorzetten in de eerste thuiswedstrijd tegen de Flamingo’s. Dit ging helaas niet goed. DTS kwam op een 1-0 voorsprong door een prima afstand schot. Maar na dat ene doelpunt ging het afronden stroef. De Flamingo’s ging beter met de kansen om en pakte een 1-4 voorsprong. DTS stond verdedigend goed, het aanvallen ging beter en de doelpunten kwamen. Al snel werd de 1-4 achterstand omgedraaid in een 7-5 voorsprong. Vlak voor het fluitsignaal bepaalde Kristyn de 8-6 ruststand.

DTS begon niet goed aan de tweede helft, lange aanvallen maar geen doelpunt. Hierdoor kwam de Flamingo’s op een 8-8 gelijke stand. Na al die lange aanvallen was het Hinke die het enige doelpunt aan de DTS kant wist te maken. Het was een moeizame tweede helft, mooie en goede kansen maar geen doelpunten. De Flamingo’s scoorde daarentegen wel en bepaalde de 9-12 eindstand.

Zaterdag 19 september staat er om 17:00 uur een uitwedstrijd tegen De Wâlden 5 in Oentsjerk op de planning. Wij gaan er alles aan doen om twee punten mee naar Surhuizum te nemen!