Ga naar de inhoud

DTS 2 boekt overwinning op KIOS (R) 3

Op zaterdag 9 oktober ontving DTS 2 op Sportpark Woudlust KIOS 3 uit Ruinerwold. Om 14:00 floot de scheidsrechter in voor het begin van de wedstrijd. In de beginfase van de wedstrijden gingen beide teams gelijk op tot een stand van 2-2. Daarna pakte DTS de leiding in de wedstrijd en liep uit tot 6-2. Nadat KIOS (R) de 6-3 op het scorebord had gezet, wist DTS opnieuw de score uit te breiden tot 10-3. Richting de rust vielen er aan beide kanten nog enkele doelpunten – met daarvan drie doelpunten in de laatste minuut – die de ruststand op op 12-5 zetten.

In de tweede helft zette DTS de goede lijn uit de eerste helft voort. De voorsprong werd verder uitgebreid tot 15-5. KIOS wist het gat niet te verkleinen, omdat DTS efficiënt bleef in de afronding van kansen. Bij een stand van 20-9 zette DTS nog een korte eindsprint in, waardoor de wedstrijd eindigde met een stand van 23-9.

De eerstvolgende wedstrijd voor DTS 2 is op dinsdag 19 oktober om 19:30 tegen OWK 3 in Oostwold. DTS 2 en OWK 3 bezetten momenteel plek 1 en 2 op de ranglijst, dus dit belooft een spannende ontmoeting te worden.