Ga naar de inhoud

DTS 2 in tweede helft langs WSS 3

Op zaterdag 23 oktober 2021 speelde DTS 2 op het eigen Sportpark Woudlust tegen WSS 3. In de afgelopen weken heeft DTS een goede serie overwinningen behaald en ook vandaag was het doel om de punten in Surhuizum te houden.

DTS opende de score met een afstandsschot, waarna ook WSS van afstand de gelijkmaker scoorde. Nadat DTS een 2-1 voorsprong had genomen, was het WSS dat de leiding overnam tot 2-3. DTS wist vervolgens de 3-3 te scoren, en in het restant van de eerste helft lukte het geen van beide teams om afstand te nemen. Dit leidde tot een 7-7 stand na 30 minuten spelen.

Ook in de eerste fase van de tweede helft bleven de teams in elkaars spoor, totdat DTS bij een stand van 13-11 een klein gaatje wist te slaan. WSS vond echter opnieuw de aansluiting tot 13-12. Daarna was het DTS dat er in slaagde om definitief afstand te nemen van WSS tot 16-12. Middels twee strafworpen kwam WSS nog op 16-14, maar nadien breidde DTS de voorsprong verder uit. De wedstrijd eindigde in een 22-16 overwinning voor DTS.

Op woensdag 3 november om 20:00 speelt DTS 2 in Gorredijk tegen LDODK 5. LDODK 5 staat 2e op de ranglijst op twee punten achter DTS 2, dus staan er deze laatste wedstrijd van het najaarsseizoen nog kostbare punten op het spel.