Ga naar de inhoud

DTS 2 pakt ruime zege op Sparta (Ze) 2

Zaterdag 26 september ontving DTS de selectie van Sparta (Ze) op Sportpark Woudlust. Om 14:00 startte de wedstrijd tussen de beide 2e teams. DTS 2 heeft veel vertrouwen geput uit de laatste wedstrijden en ging met goede moed van start deze middag.

DTS 2 kende een vliegende start van de wedstrijd en bouwde daarmee een 6-0 voorsprong op. Met de 6-1 viel ook na enige tijd het eerste doelpunt aan de kant van Sparta. DTS bleef efficiënt in de afronding van kansen en liep verder uit tot 9-1. De eerste helft eindigde in een ruime 12-4 voorsprong in het voordeel van DTS.

Het goede gevoel vanuit de eerste helft nam DTS mee de tweede helft in. DTS had de verdediging goed op orde en bouwde ondertussen de voorsprong verder uit naar 16-4. Vervolgens kwam een fase dat de doelpunten aan beide kanten vielen tot een stand van 18-8. DTS zette nog een kleine eindsprint in met aanvallen over verschillende schijven. Het laatste doelpunt viel aan de kant van Sparta, waarmee de wedstrijd eindigde in 22-9.

Met vijf punten uit drie wedstrijden is DTS 2 momenteel goed op dreef. Hopelijk kan deze lijn aanstaande zaterdag in de streekderby tegen It Fean/Boelenslaan 2 worden voortgezet. Deze wedstrijd wordt om 17:00 gespeeld in Boelenslaan.