Ga naar de inhoud

DTS 2 wint overtuigend van Kinea 2

Op zaterdag 18 september reisde DTS 2 af naar De Knipe voor de eerste uitwedstrijd van dit seizoen. Het heerlijke nazomerzonnetje liet zich zien en daarmee werd om 12:45 het startsignaal van de wedstrijd gegeven.

DTS moest er even in komen in de beginfase en begon met een 1-0 achterstand. De gelijkmaker werd echter al snel gemaakt en nadien nam DTS het heft in handen. Dit leidde tot een gevarieerde serie van aanvallen met doelpunten tot een stand van 7-1. Na een raak afstandsschot van Kinea, bouwde DTS de voorsprong verder uit tot 2-10.

Na rust was het streven van DTS om de ingezette lijn vanuit de eerste helft door te zetten. Al redelijk snel kwam de 2-11 op het scorebord te staan. Kinea zette de stand vervolgens op 11-3, maar slaagde er in het restant van de wedstrijd niet meer in om dichterbij te komen. DTS slaagde er in om nog verder uit te lopen tot 4-17. De laatste drie doelpunten van de wedstrijd vielen aan de kant van Kinea, waarmee de eindstand op 7-17 uitkwam.

De twee punten konden mee naar Surhuizum, waar volgende week zaterdag 25 september om 14:00 tegen Sparta (Ze) 2 wordt gespeeld.