Ga naar de inhoud

Wedstrijdverslag TFS/DOW/Wêz Handich 5 – DTS 2

Op maandagavond 12 september stond de eerste competitiewedstrijd van DTS 2 tegen TFS/DOW/Wêz Handich 5 op het programma (uit in Drachstercompagnie)

Het eerste doelpunt viel aan de kant van DTS. TFS/DOW/Wêz Handich wist vrij vlot de gelijkmaker te scoren.  DTS liet er geen gras over groeien en wist hierna uit te lopen naar een 1-5 voorsprong. Het leek een eenvoudige wedstrijd te worden voor DTS. Met een 3-9 voorsprong gingen we de rust in.

In de tweede helft kwam TFS/DOW/Wêz Handich echter dichterbij. Door middel van 3 doelpunten achter elkaar wisten zij de marge te verkleinen tot 6-9. Ondanks de voorsprong moest er volgens de aanvoerder van DTS iets meer “energy” geleverd worden in de wedstrijd.  Aan de bak dus!

Het duurde even voordat er weer gescoord werd door DTS. Door middel van een mooi afstandschot werd het 6-10, maar snel daarna viel er weer een doelpunt aan de andere kant. In de laatste 15 á 10 minuten vonden er bij DTS nog een aantal wissels plaats. Aan beide kanten werd nog gescoord en uiteindelijk was het DTS die met de punten naar huis ging, een 8-13 overwinning.

(Tijd en datum volgende wedstrijd tegen WSS 3 is nog niet bekend)