Ga naar de inhoud

DTS A1 sluit het veldseizoen af met winst op WWC A1

Zaterdag 4 oktober speelde DTS A1 de laatste wedstrijd van het veldseizoen tegen WWC A1. Er stond niet veel meer op het spel, het kampioenschap in onze poule was voor Olympia. Wel wilden we ons tweede plaatsje vandaag weer terug veroveren, dus gingen we zeker voor de overwinning.
De voorsprong was er al snel voor de gasten uit Wiuwert, 0-2. Deze voorsprong behield WWC en na enige tijd stond het 2-4. De goals van de DTS kant kwamen van René en Jakob. Nu was ons hele team eindelijk wat op stoom gekomen en volgden er al gauw veel doelpunten. Door goals van René, Fenna (2x), Arnout en Andries, werd de stand op 7-4 gezet. De laatste goal voor rust was voor WWC en zo was de ruststand 7-5. Na de rust moest er nog wel wat gebeuren, de eerste helft was niet echt denderend te noemen. Maar de voorsprong was er en daar ging het om. In de tweede helft wilden we ons weer herpakken. WWC bracht het verschil nog wel op een puntje. De voorsprong werd weer uitgebreid door Arnout en Youri, 9-6. Maar weer kwam WWC terug tot op een punt, 9-8. Nu werd er definitief afstand genomen en de stand was na enige tijd 15-8. De zes goals werden gemaakt door Hillie, Fenna, René, Jakob, Martine en Youri. Door een strafworp maakte WWC er 15-9 van. De 16e goal van DTS werd gescoord door Arnout. Hierna scoorde WWC nog een goal, 16-10. De laatste goal  werd gemaakt door Martine, 17-10. De officiële uitslag was echter 17-11, ergens in onze ‘scoretelling’ is blijkbaar een goal van WWC gemist, kan gebeuren. 😉
We hebben het seizoen in elk geval met een mooie overwinning afgesloten. Alle supporters namens de hele A1 bedankt voor al het aanmoedigen. Na de herfstvakantie gaan we vol vertrouwen de zaal weer in.