Ga naar de inhoud

DTS A1 trekt aan het langste eind tegen DTL A1

Op zaterdag 15 november reisde DTS A1 voor de tweede wedstrijd van het seizoen af naar Holwerd. Hier was DTL A1 de tegenstander. In de aanval startten Jakob, Youri, Martine en Hillie en in de verdediging René, Arnout, Fenna en Kristyn.
De eerste goals van onze kant vielen al snel, eerst een afstandsschot van Jakob, daarna een afstandsschot van Youri. De 1-2 volgde al snel, maar door een afstandsschot van Fenna en een doorloopbal van Jakob liepen we weer uit tot 1-4. Opnieuw vond DTL de aansluiting met de 2-4, waarna René van afstand de 2-5 erin schoot. DTL kwam even voor rust nog heel dichtbij, door twee goals van hun kant werd het 4-5. De laatste goal voor rust werd van afstand gemaakt door Jakob, de ruststand was hiermee 4-6.
Na de rust werd Arnout gewisseld, Andries kwam op zijn plaats. Het stond na enkele aanvallen al snel 4-7 door een afstandsschot van Kristyn. Hierna waren er van beide kanten allerlei aanvallen, maar beide teams hadden ook de verdedigingen goed voor elkaar. Anna-Margriet kwam er zo’n 10 minuten na rust in voor Kristyn. Ergens halverwege de tweede helft viel de 4-8, dit was een afstandsschot van Fenna. Dit zou al de laatste goal van de wedstrijd zijn. Zoals al eerder gezegd, de verdedigingen stonden goed en daardoor bleven de grote scores uit. De eindstand was dus 4-8 en de twee verdienstelijke punten gingen mee naar Surhuizum.

Volgende week 22 november speelt DTS A1 de uitwedstrijd tegen Oerterp A1.