Ga naar de inhoud

Ruime overwinning voor DTS A1

Zaterdag 6 september ging de reis voor de A1 al heel naar Wiuwert tegen WWC A1. Iedereen moest nog een beetje wakker worden, want er werd ’s ochtends vroeg al vertrokken.
Zodra het eerste fluitsignaal klonk, werd er direct goed begonnen. De openingsgoal werd gescoord door Youri. De gelijkmaker volgende snel daarop, 1-1. De eerste tien minuten liepen nog een beetje stroef, maar daarna kwamen we beter in ons spel. Na een aantal mooie acties en aanvallen stond het redelijk gauw 5-1. Doelpuntenmakers waren Jakob, René, Fenna en Youri. WWC kwam nog weer terug op 5-2. Jakob scoorde van afstand de 6-2 en daarna werd het nog wel even spannend, want WWC zette de score op 6-4. Maar door rustig op te bouwen en nauwkeurig te blijven, liepen we weer uit tot een 11-4 voorsprong, met goals van Jakob, Hillie, Arnout (2x) en René. WWC bracht door een afstandsschot de stand nog op 11-5. We breidden de score nog aardig uit met 6 doelpunten van Martine, Arnout (2x), Jakob (2x) en Fenna, en was de stand 17-5. Het laatste woord was aan WWC die nog 2 mooie afstandgoals scoorden en zo werd de eindstand 7-17. De twee punten konden we weer meenemen naar Surhuizum.

Op dit moment staat DTS A1 op de 2e plaats in de poule. Volgende week speelt DTS A1 de uitwedstrijd tegen Olympia (T) A1, een spannende wedstrijd om de koppositie.