Ga naar de inhoud

DTS laat punten liggen tegen Boelenslaan/It Fean

Op 2 oktober ’21 speelde DTS de derby wedstrijd tegen Boelenslaan/It Fean in Boelenslaan. DTS wou hier ook weer punten pakken om ervoor te zorgen dat zij nog steeds ongeslagen zouden blijven.

Om 15:30 klonk het fluitsignaal voor de start van de wedstrijd. DTS liet zich verrassen door Boelenslaan/It Fean en kwamen daardoor met 2-0 achter. DTS herpakte zich wel weer en kwam terug met de stand van 4-4. Na de 4-4 kwam Boelenslaan/It Fean los en vielen de doelpunten gemakkelijk aan de kant van it Fean. Dit resulteerde in een ruststand van 10-5.

Na de pauze moest het spel stukken beter om puntverlies te voorkomen. DTS ging daarmee vastberaden weer het veld op om het in de 2de helft beter te gaan doen. In een lastige en fysieke werdstrijd was het lastig het verschil te maken. Uiteindelijk wist DTS nog terug te komen tot 12-9. Het resterende deel van de wedstrijd ging het gelijk op tussen de teams. Uiteindelijk wist Boelenslaan/It Fean de voorsprong te behouden en wonnen de wedstrijd met 19-15.

Op dinsdag 5 Oktober staat de eerste bekerwedstrijd op het programma. DTS speelt in Steenwijk tegen Noveas 1. De wedstrijd start om 20.00. Tegen Noveas hoopt DTS het vertrouwen te tanken voor de belangrijke wedstrijd van aanstaande zaterdag.

Op zaterdag 9 oktober staat de volgende competitiewedstrijd op het programma. DTS speelt tegen de ongeslagen Flamingo’s op sportcomplex Woudlust om 15:30. We hopen jullie hier dan ook allemaal weer te zien.